Monday, November 28, 2011

last day !!

last day dtg skolah 17 november . haha tau tak apa maksud tarikh tu ??
yes3 ! birthday aku dan hari tu jugak kteorg ada acara tukar2 hadiah (tak semua t'libat) .
tp3 aku lupe nak bli hadiah . so dengan semngat nk cri hadiah aku ajk cik ikan kering kuar jln kt kdai2 dkat dgn skolah .

dah sampai kedai tu , ternampak ada satu kertas tampal kt pintu bertulis ' tutup sebentar ' . ceh ! time tu semangat yang tinggi nk bli hadiah jatuh skit2 . so for a while , kami decide nk lpak dlm 7e , sjuk skit . hehe time tu baru aku tau cik ikan kering ske asam . haha sepsep . kami sama .
oh ya ! time nak bayar , aku jeling barang pemuda depan aku ni (penyibuk) dye bli air dalam botol kaca warna hijau , suspicious aku . haha . ni mesti air pak arab yang kuar paper tu kan . da abis bayar2 singgah kat kdai 'tutup sebentar' td (nseb baik dkat ) .

haha rupanyer skjap je nk bli hadiah ni . dapat bli 1 teddy bear n other stuff .


p/s : bersyukur teddy bear 2 tak mahal sangat :P

Tuesday, September 27, 2011

busy betul kebelakangan ni . everyday g skolah balik pukul 3 (ade kl,s tambahan ) , 3 30 bru mkn . after asar tidur sampai 6 , kadang2 terlajak sampai pukul 7 . malam buat keje skolah , ada time study . mengalahkan pm pulak aku rasa . ari isnin lagi pnt . lps kls tambahan ada tusyen sampai pukul 5 . nasib baik sub tak hard sangat . fizik dgn chemistry je .

disebabkan masa makan agak tak menentu dan selalunya aku skip nasi , aku dah jadi kurus . haha suka tapi agak penat sebab macam tak cukup energy .

sekarang aku tengah mengira . bukan kira bila nak sambut birthday tapi kira tarikh final exam . tinggal lagi berapa hari je . sikit sangat . timetime ni jugak la aura malas aku membuak-buak nak kuar . ganggu aku betul . my 'heart' ni pulak asyik jeling2 je . eh nak cakap , cakap . don't talk back la . you hurt me , you know ?

my kucing pawpaw pulak dah suke tido atas katil aku . bila aku nak tido pulak , dia pandangpandang mcm nak cakap 'katil ni dah jadi milik aku' . rampasan kuasa ! oh ya berat badan dia pun dah semakin bertambah disebabkan selera makan dia terhadap whiskas mencurah-curah .

p/s ; aku dah order cd baru . aktiviti baru aku lepas abis kan exam . novel un on que nk baca .